Evenimente

Copiii și elevii din Voluntari au sărbătorit astăzi Ziua Pământului plantând floricele

PĂREREA TA CONTEAZĂ

 • Început de creșă

  Chestionar privind calitatea serviciilor

 • Final de cresă

  Chestionar privind calitatea serviciilor

FORMULARE

 • Regulament de înscriere în crese

  aprobat prin HCL nr.76 / 25.04.2018

 • Fișă de înscriere Creșă

  pentru anul școlar 2020-2021

 • Contract Creșă

  Contract prestări servicii creșă pentru anul școlar 2020-2021

 • Regulament de înscriere a copiilor în cadrul Serviciului Educațional aprobat prin HCL nr.111/18.06.2018

 • Fișa de înscriere în cadrul Serviciului Educațional pentru anul școlar 2020-2021.

 • Acord privind consilierea psihologică

 • Acord privind prelucrarea datelor personale

 • Acord consimțământ scris al părinților

Copiii și elevii din Voluntari au sărbătorit astăzi Ziua Pământului plantând floricele

Copiii și elevii din Voluntari au sărbătorit astăzi Ziua Pământului plantând floricele

Deși a plouat puțin, astăzi, copiii de la Creșele Prichindel nr. 1, Prichindel nr. 2, Prichindel nr. 3 și elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Voluntari, ai Școlii Gimnaziale nr. 2 Voluntari, ai Școlii Gimnaziale nr. 3 Pipera și ai Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu au ieșit bucuroși din clase și cu ajutorul reprezentanților S.C. Green City S.A. au plantat flori în spațiile din curtea școlilor și ale creșelor.

Ghidați de cadrele didactice, elevii, echipați cu mănuși mov (Școala Gimnazială nr. 1 Voluntari), foarte încântați au pus florile în pământ cu mâinile lor, învățând, astfel, că prin acest gest mărunt și atât de simplu pot face ca acest pământ să fie mai frumos, mai verde, mai respirabil. 
Prichindeii noștri au desenat așa cum au reușit ei Planeta Albastră.

Avem credința că prin această activitate le-am sădit în suflete, în minte și de aici în faptă, dorința de a respecta spațiile verzi, acest pământ care are nevoie de multă grijă pentru a nu fi distrus în viitor. În cadrul acestui proiect elevii au aflat informații interesante despre semnificația acestei zile, precum și despre orientarea ecologică globală de la fostul profesor de geografie, dl. Cioboată Gheorghe.

Pentru că ne dorim ca elevii și copiii din instituțiile de învățământ din Voluntari să ocrotească natura și să fie activi din punct de vedere ecologic, Primăria Orașului Voluntari, prin Direcția de Asistență Educațională a inițiat acest proiect realizat în parteneriat cu S.C. Green City S.A. Voluntari, pentru a-i responsabiliza încă de mici să aibă grijă de spațiile verzi, să respecte florile și plantele de pe pământul acesta care este, după cum spun specialiștii, într-o continuă degradare.

Mulțumim elevilor ce au fost atât de energici și de implicați cât timp au plantat crăițele, trandafirii, panseluțele și frumoasele flori de piatră, mulțumim cadrelor didactice ce i-au coordonat și reprezentanților Societății S.C. Green City S.A. Voluntari care i-au ajutat efectiv la plantarea minunatelor flori.

La mulți ani Mărgică Albastră!!!!!!!!!