Servicii

Bucătărie

PĂREREA TA CONTEAZĂ

 • Început de creșă

  Chestionar privind calitatea serviciilor

 • Final de cresă

  Chestionar privind calitatea serviciilor

FORMULARE

 • Regulament de înscriere în crese

  aprobat prin HCL nr.76 / 25.04.2018

 • Fișă de înscriere Creșă

  pentru anul școlar 2020-2021

 • Contract Creșă

  Contract prestări servicii creșă pentru anul școlar 2020-2021

 • Regulament de înscriere a copiilor în cadrul Serviciului Educațional aprobat prin HCL nr.111/18.06.2018

 • Fișa de înscriere în cadrul Serviciului Educațional pentru anul școlar 2020-2021.

 • Cerere înscriere grădiniță 2020

 • Acord privind consilierea psihologică

 • Acord privind prelucrarea datelor personale

 • Acord consimțământ scris al părinților

Bucătărie

După o observare atentă a sistemului de furnizare a hranei în grădinițele de stat din Orașul Voluntari, la nivelul Direcției de Asistență Educațională, la inițiativa domnului Primar, Florentin Costel Pandele și cu aprobarea Consiliului Local Voluntari s-a demarat un proiect de realizare a unei bucătării care să poată asigura hrana, în sistem catering, tuturor unităților care servesc masă caldă și care nu au dotări de preparare a acesteia în regim propriu.

Astfel, în luna Iulie 2014 a fost demarat proiectul de reamenajare a spațiului de bucătărie din cadrul Creșei Prichindel nr. 2 și în luna Septembrie 2014 a fost inaugurat noul compartiment de bucătărie.

Acolo se pregătesc zilnic cca. 500 de porții de mâncare ce sunt repartizate către 6 unități de învățământ: 2 creșe (Creșa Prichindel nr. 2 și Creșa Prichindel nr.3), 3 grădinițe (Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 - str. Gării Pantelimon, Grădiniţa nr.3 - str Școlii, Grădinița din cadrul școlii nr. 3 Pipera) și Serviciul after school Voluntari și Pipera.

O atenție deosebită s-a acordat stabilirii meniurilor ce sunt servite în unitățile de învățământ ele fiind concepute de către medicul direcției în colaborare cu personalul medical și bucătari, ținându-se seama de necesarul caloric și nutrițional fiecărei categorii de vârstă. Se folosesc numai materii prime naturale, de exemplu carne, fructe și legume proaspete nu congelate sau semipreparate.

Conform legislației în vigoare au fost obținute autorizații de funcționare DSP, DSV precum și certificat ISO 22000 (HACCP). ISO 22000 este un standard internațional, elaborat pentru a asigura securitatea lanțurilor alimentare pe plan mondial. ISO 22000 permite crearea unui sistem de management al siguranței alimentare, cuprinzând principiile și planul HACCP și cerințele referitoare la siguranța lanțului alimentar.

Distribuția hranei este realizată cu cele două autovehicule ale Direcției autorizate DSV în condiții de maximă igienă și siguranță.

Bucătărie